• +31(0)654 98 21 76
  • info@Xplore-rijopleidingen.nl

Theoriepakket-motor

Het theoriepakket bestaat uit twee boeken.

Met het theorieboek word je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor de motorfiets en hoe je deze in de praktijk moet toe passen.

Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk.

Ook worden specifieke onderdelen, uniek voor het rijden met een motorfiets, uitvoerig behandeld. Als extra is het rijden met aanhangwagen en/of zijspan en het rijden in groepsverband toegevoegd.

Het boek staat boordevol foto’s, tekeningen en cartoons en bevat bovendien ruim 200 studievragen. De studievragen zijn verdeeld over de hoofdstukken en maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. Het zijn andere vragen dan die in het vragenboek. De antwoorden zijn los toegevoegd.

Het examentrainingsboek met 400 vragen voor de motorfiets verdeeld over 7 examentrainingen en 1 bordentraining. Elke training bevat in totaal 50 vragen.

Hierdoor krijg je een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR. Elke examentraining is een ideale mix van ja/nee, abc- en invulvragen. Na elke examentraining is een tabel opgenomen waar je kunt zien in welke hoofdstukken van het theorieboek de lesstof van een vraag behandeld wordt.

Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en de uitleg los toegevoegd.

Doe hier gratis een online theorie-examen.